آش قلقل

مواد لازم
سر دست گوساله 500 گرم
پياز متوسط 1 عدد
لپه باقالي 100 گرم
گندم پوست کنده 150 گرم
برنج 50 گرم
لوبيا قرمز 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانيد)
نخود 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانيد)
لوبيا چشم بلبلي 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانيد)
عدس 100 گرم (24 ساعت در آب بخوابانيد)
نعنا و سير داغ
نمک، فلفل سياه، فلفل قرمز
پياز داغ
زردچوبه، پودر ليموعماني يک قاشق سوپخوري
(طرز تهيه آش رشته )
طرز تهيه
برنج و گندم را با مقداري آب روي حرارت قرار مي دهيم تا کاملا پخته و نرم شود.سپس گوشت را با 1 عدد پياز خام و مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا کاملا پخته شود.حبوبات را که از شب قبل خيس کردهايد به ترتيب پخت، اول نخود را بپزيد کمي که نيم پز شد لوبيا قرمز و لوبيا چشم بلبلي را اضافه کنيد و بعد از آن که نيم پز شدند لپه باقالي را به همراه عدس اضافه کنيد تا زماني که کاملا پخته شوند.
گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب يا هر وسيلهي ديگري که ميتوانيد، کمي حبوبات را نرم کنيد.در اين زمان روغن را داغ کنيد و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنيد.
گوشت را از ظرف خارج کنيد و آن را بکوبيد يا ريش ريش کنيد و داخل آش بريزيد. آب گوشت را نيز به همراه پودر ليمو عماني در آش ريخته و اجازه دهيد تا آش شما کاملا جا افتاده و لعابدار شود. روي آش را با فلفل و پودر ليمو عماني و کمي نعنا داغ و پياز داغ تزيين نماييد.
آموزش تهيه آش رشته , آش رشته
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0